Jump to content

DangerXx

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DangerXx

  Cerere tester

  Cum te numesti?:Ma numesc Eduard. Ce varsta ai?:Am varsta de 14 ani. Ce nume ai pe discord?:Pe discord ma numesc DangerX. Spune-ne câteva calitati si defecte ale tale:Pot spune ca am o rabdare destul de buna, sunt un sofer destul de bun.Defectele mele nu imi dau seama care sunt, unii cred ca este defect uni ca este o calitate deci nu pot spune ca sunt defecte sau calitati. Cu ce se ocupa functia de TESTER?:Un TESTER se ocupa cu testarea jucatorilor pentru intrarea intr-o firma. De ce ai ales sa aplici pentru aceasta functie?:Consider ca sunt capabil pentru aceasta functie. De ce consideri ca meriti aceasta functie?:Deoarece ma inteleg bine cu membri, dar sunt si putin timid. Dupa parerea ta, cu ce anume se ocupa un TESTER?:Pai un "TESTER" se ocupa cu testarea jucatorilor acceptati pentru teste. Cum poti preveni un conflict? Dar cum ai putea aplana unul?:Poti prevenii un conflict prin a ii asculta pe cei doi indivizi si a ajunge la un punct comun, si poti aplana un conflict daca desparti cele doua parti care se cearta. Alte precizari?:Multumesc ca ai acordat catva timp aplicatiei mele.
 2. DangerXx

  Recenzie tester

  Nume aplicant:Edy Nume tester:Cristian Recenzie tester (cat mai detaliat):Un tester foarte placut, nu se resteste, este calm. Nota tester: 10
 3. DangerXx

  Cerere de angajare

  Cum te numesti?:Ma numesc Eduard. Ce varsta ai?:Am 14 ani. Cum te numesti pe discord?:Edy De ce doresti sa faci parte din Romania LDT?:Deoarece doresc sa cunosc oameni cu care ma pot juca si vorbii intr-un mod normal fara galagie sau alte chestii. Cate ore ai pe steam?: 76 ore Link catre profilu de steam?:https://steamcommunity.com/profiles/76561198968532572 Poti venii la convoaiele saptamanale ale comunitatii?:Da, de asta intru in aceasta firma, sa particip la convoaie nu sa stau pe bara. Alte precizari?:Multumesc ca ai acordat catva timp cererii mele de angajare, sper sa ne auzim la convoaie.
×