Jump to content

AlecsX

Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AlecsX last won the day on May 31

AlecsX had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About AlecsX

 • Birthday 05/09/2007

Recent Profile Visitors

133 profile views
 1. AlecsX

  Cerere demisie

 2. AlecsX

  Cerere Helper

  Avand in vedere ca ai o aplicatie frumoasa si ai mai avut acest grad in trecut ai fost acceptat. Ai la dispozitie 48h pentru a sustine testul cu @CrazyLife
 3. AlecsX

  Cerere inactivitate

 4. AlecsX

  Cerere demisie

 5. AlecsX

  Cerere demisie

 6. AlecsX

  Aplicatii Tester Loco Sniper

  Ai la dispozitie 48h pentru a sustine testul, il poti contacta pe Rares_Shaq.
 7. AlecsX

  Inactivitate

 8. AlecsX

  Demisie - TWINS

 9. AlecsX

  Aplicatie tester 🚚🚛Wiz Cristian🚚🚛

  Picat la test 2/3
 10. AlecsX

  Aplicatie Helper 🚚 Denis[]

  Ai o aplicatie foarte frumoasa si imi place foarte mult, dar din pacate nu ai level 20+.
 11. AlecsX

  Regulament Discord

  Regulamentul Discordului Regulament membrii 1. Pe camerele publice sunteti rugati sa pastrati un limbaj cat mai decent, astfel veti fi sanctionati. 2. Puteti folosi un limbaj vulgar pe camera +18 (text si voice). 3. Aveti voie sa postati poze pe camera "poze-ldt". 4. Pe camera "anunturi-importante" au voie sa posteze decat Helperii (cu acordul unui grad mai mare), Moderatorii, Co-Fondatorul si Fondatorul. 5. Pe camerele pentru "diverse jocuri" (voice) aveti voie sa vorbiti liber in limita bunului simt. 6. Aveti voie sa folositi comenzi doar pe camera "commands". 7. Aveti voie sa postati link-uri catre video-uri de pe youtube (sau orice alta platforma) pe camera "youtube". 8. Pe camerele de "convoi" sunteti rugati sa pastrati un limbaj adecvat. Sanctiuni membrii si membrii-staff Nerespectarea acestor reguli duce la sanctionarea cu warn (+1/3 sau 2/3 depinzand de gravitate), la 3/3 warn duce la banarea dumneavoastra pentru 24h. Nerespectarea acestor reguli duce la sanctionarea cu warn (+1/3 sau 2/3 depinzand de gravitate), la 3/3 warn duce la scoaterea dumneavoastra din functia pe care o aveti si banarea pentru 24h. Sanctiuni visitatori Nerespectarea acestor reguli duce la banarea permanenta a dumneavoastra de pe acest server de discord.
 12. BUN VENIT...Logistic Distribution ? REGULAMENT GENERAL Viteza maxima pe autostrada 98km/h Viteza maxima pe national 70km/h Varsta incepe de la 14 ani! 0.Odata cu cererea de a intra in firma jucatorul se obliga la 1.Toti membri RO LDT trebuie sa fie respectosi, seriosi si cu bun simt. 2.Abuzarea gradului primit va duce la REMOVE sau excludere în functie de gravitate. 3.Trebuie respectati toti membrii comunitatii indiferent de gradul care il au. 4.Nu se folosesc cuvinte jignitoare la adresa altora. 5.Nu se folosesc Nickname-uri jignitoare/pornografice pe discord cât si în comunitate. 6.Nu se folosesc alte avatare pe steam decât cel a firmei. 7.Limbajul necorespunzator este pedepsit cu BAN pentru o saptamâna sau permanent în functie de gravitate. 8.Fii cat de mult posibil activ pe discord, indiferent de gradul pe care il ai. 9.Nu este permisa cearta intre membrii comunitatii. 10.Regulamentul se respecta de catre toti membri, indiferent de grad. 11.Daca intampini o problema adreseaza-te celui cu o functie mai mare ca a ta. 12.Nu ai dreptul sa injuri pe server. 13.Problemele comunitati se discuta cu toti membrii firmei. 14.Gradele in compania RO LDT nu se cer dar se dau in functie de merit. REGULAMENT CONVOI -Nu ai voie sa depasesti pe cel din fata ta fara un motiv. -Nu ai voie sa depasesti limita de viteza de 98 km/h. -In convoaiele oficiale discord este folosit doar de liderii de convoi. -Membri din convoi sa foloseasa discord doar in caz de urgenta. -Apropierea la o distanta mai mica de 150 de metri de cel din fata ta. -Membri firmei sunt rugati sa se prezinte pe discord cu jumatate de ora mai devreme. -In timpul unui convoi oricarui membru ii este interzis sa foloseasca: girofar si faza lunga.
 13. AlecsX

  Cerere de angajare

  Pentru a sustine testul contacteaza un Tester sau Helper. Discord: https://discord.gg/pnDhHCr
 14. AlecsX

  Cerere inactivitate

 15. AlecsX

  Justificare test

  Data viitoare pune numarul de greseli (daca a facut) nu trebuie sa pui intrebarea la care a gresit !
×