Jump to content

Rares_Shaq

Tester
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rares_Shaq

 • Birthday 03/13/2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cum te numesti?: Baicu Rares Gabriel Ce nume ai pe discord?: Rares_Shaq Ce grad detii la momentul de fata: **Tester** Motivul inactivitatii: Eveniment ce necesita părăsirea județului Data inceperii inactivitatii: 25.05.2019 Data sfarsirii inactivitatii: 25.05.2019
 2. Rares_Shaq

  Test Karrigan

  Numele tau: Rares_Shaq Numele celui testat: Karrigan Dovezi parcari: https://imgur.com/a/2ikdqY3 Greseli test teoretic: 2 Greseli test practic: Traseu:executat corect, Parcari: cu spatele:0 acrosaje; lateral:0 acrosaje Nota acordata: 9 Alte precizari: Bine ai venit in firma! Drumuri bune!
 3. Rares_Shaq

  Justificare Popadau

  Numele tau: Rares_Shaq Numele celui testat: ™^👑Popadau👑^™ Dovezi parcari: https://imgur.com/a/OVxj59u Greseli test teoretic: 2 Greseli test practic: Traseu:executat corect, Parcari: cu spatele:0 acrosaje; lateral:2 acrosaje Nota acordata: 8 Alte precizari: Imi pare rau ca am dovezile pe noapte, sper sa se vada ok!
 4. Rares_Shaq

  Cerere angajare

  Cerere acceptata
 5. Rares_Shaq

  Rezultat test Ionut

  Numele tau: Rares_Shaq Numele celui testat: V8 - Ionut-Mihnea Dovezi parcari: https://imgur.com/a/iDlDfHS Greseli test teoretic: 1 Greseli test practic: 0 Nota acordata: 9 Alte precizari: Bine ai venit in firma!
 6. Rares_Shaq

  Cerere angajare RO LDT

  Cerere acceptata
 7. Rares_Shaq

  Aplicare tester Rares_Shaq

  Cum te numesti?: Baicu Rares-Gabriel, Ce varsta ai?: 18 ani, Ce nume ai pe discord?: Rareș_Shaq, Spune-ne câteva calitati si defecte ale tale: Calitati: sunt intelegator, imi place sa lucrez cu oamenii, sunt rabdator, consider ca stiu sa ii fac sa inteleaga anumite lucruri, conduc bine, ca si defecte: daca nu sunt pe aceeasi unda cu cineva si vad ca sunt luat peste picior renunt si denunt mai departe comporamentul nesportiv. Cu ce se ocupa functia de TESTER?: Functia de tester se ocupa cu preluarea si testarea noilor membrii ai comunitatii. De ce ai ales sa aplici pentru aceasta functie?: Consider ca pot prelua si instrui noii membrii ai comunitatii conform regulamentului. De ce consideri ca meriti aceasta functie?: Pentru ca functia se potriveste cu calitatile mele mai sus mentionate si imi place sa respect regulile si sa atrag atentia celor care nu au aceeasi gandire. Dupa parerea ta, cu ce anume se ocupa un TESTER?: Testerul are rolul de a testa noi membrii ai comunitatii atat teoretic cat si pe traseu. Cum poti preveni un conflict? Dar cum ai putea aplana unul?: Initial incerc sa vorbesc si sa il fac sa inteleaga ca greseste, daca va continua denunt porblema mai departe sau sanctionez eventula problema. Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat si sa iau testul cu brio, consider ca ma poate ajuta la comunicare si deschidere, Multumesc anticipat!
×